ΥΙΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΙΡΙΛΑ Ο.Ε.

Η επιχείρηση

Tsirilas buildingΗ Επιχείρησή ΥΙΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΙΡΙΛΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1983 στο χώρο Γάμου-Βάπτισης με την βασική της δραστηριότητα να αφορά την παραγωγή & κατασκευή όλων των ειδών που αφορούν είδη  Γάμου – Βάπτισης & συσκευασίας και όχι μόνον.

Τα πρώτα χρόνια ασχοληθήκαμε με την παραγωγή υφασμάτινης κορδέλας και στην συνέχεια με την κατασκευή μαντηλιών και πουγκιών.

Πάντα διατηρούσαμε τμήμα εισαγωγών για την προμήθεια πρώτων υλών εξυπηρετώντας έτσι την παραγωγική μας δραστηριότητα.

Σήμερα, ενισχύουμε την ίδια ιδέα από το 1983, την ιδέα μιας ανεξάρτητης και αυτοδύναμης επιχείρησης που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη.

Ο τρόπος που το πετυχαίνουμε μέχρι σήμερα είναι:

• Διαρκή ενημέρωση σχετικά με τις απαιτήσεις της αγοράς και

• Δημιουργία αυτόνομης παραγωγικής διαδικασίας.

Ο στόχος μας ως επιχείρηση είναι η διαρκής εξέλιξη,  για την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Έτσι σήμερα έχοντας αναγνωρίσει τις  ανάγκες της αγοράς, εγκαινιάζουμε καινούρια μονάδα πλεκτηρίων αλλά και έναν νέο παραγωγικό τομέα σχετικό με την κατασκευή ξύλινων δημιουργιών.

Πλέον έχουμε πετύχει 90% αυτονομία παραγωγής ανεξάρτητη από προμήθειες τρίτων καθιστώντας έτσι την παραγωγική μας δραστηριότητα αφενός πιο φερέγγυα και ποιοτική, και αφετέρου πιο παραμετροποιήσιμη ως προς τις  στις ανάγκες του πελάτη.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα που διαθέτουμε μας διαφοροποιούν στο χώρο, δίνοντας μας ευελιξία μέσα στην αγορά, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά ανταγωνιστικές τιμές , νέες προτάσεις υλικών και αμεσότητα στις ανάγκες και τα νέα ρεύματα της αγοράς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο